Webconcept (oud)

Alle soorten en maten

In een oriƫnterend gesprek kunnen we alle mogelijkheden bespreken die LinkingPixels Webdesign kan bieden. Hieronder vind je al een aantal opties. Kijk of het aansluit bij wat je voor ogen hebt. Maar aarzel vooral niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Website

Een website voor je eigen bedrijf is essentieel. Klanten kunnen je dan namelijk makkelijk vinden en zien wat je te bieden hebt. Ook als freelancer, stichting of club is dit van groot belang. LinkingPixels denkt mee en adviseert over de manier waarop informatie op de website gepresenteerd kan worden, zodat de website optimaal communiceert met de bezoekers.

Zelf inhoud aanpassen

Wanneer je zelf teksten wilt bijhouden en foto’s plaatsen op je site wordt een Content Management Systeem (CMS) ingezet. Hiervoor gebruikt Linking Pixels WordPress, een tool die momenteel erg gangbaar is. Maar je kan het onderhoud ook door ons laten doen. Dan worden teksten en foto’s voor je geplaatst en aangepast.

Design

Voor elke site maakt LinkingPixels een uniek design. Hiervoor zullen we eerste een functioneel ontwerp en dan een grafisch ontwerp maken. Bekijk hiervoor de uitgebreide aanpak.

Extra tools

Een fotoalbum, een blog, video’s, nieuwsbrief, social media zoals Twitter updates. Dit alles is mogelijk met WordPress.

Flash

Websites, of onderdelen zoals een intro of een geanimeerde banner, kunnen gemaakt worden in Flash.

© LinkingPixels Webdesign 2014