Dit ben ik

mariekenEen belangrijk aspect van internet en het ontwerpen van websites voor mij is het moeten en kunnen verplaatsen in de ander. Dan gaat het zowel om de klant als de bezoeker. Wat zoekt iemand? Begrijpt hij / zij wat er staat? Is de informatie niet te ingewikkeld? Begrijpt een bezoeker waar hij moet klikken?

Verbinden door je te verplaatsen in de ander

Dus geen ingewikkeld jargon, maar begrijpelijk taalgebruik. Voor mijn klanten en de bezoeker van een website, een lezer van een nieuwsbrief, kijker van een video. Dit ontstaat doordat ik me in de ander verplaats en er zorg voor draag dat de boodschap overkomt. Kortom, menselijkheid brengen in techniek en design.

Verbinden is ook samenkomen

In multimedia en internet kunnen al mijn passies, talenten en ambities een plek hebben. Dit zijn:

 • creativiteit
 • conceptueel denken
 • ordenen en begrijpelijk maken van informatie
 • creĆ«ren
 • en samenwerken

Verbinden van disciplines

Internet staat voor mij voor ongekende mogelijkheden, het samenkomen van verschillende disciplines: concept, design, interactie, techniek, tekst. Hierin kan ik me ontwikkelen en altijd nieuwe dingen leren.

In uiteenlopende werkomgevingen heb ik ervaring opgedaan: media, (semi)overheid, grote en kleine bedrijven, commercieel en non-profit. En in verschillende rollen: projectmanager, webdesigner, marketingmedewerker, communicatiemedewerker.

De sterke punten die ik heb ontwikkeld zijn:

 • allround en helicopterview
 • afstemmen met verschillende disciplines
 • conceptueel denken en dit concept daarna visueel en concreet maken
 • complexe informatie ordenen
 • vertalen van ingewikkelde informatie naar begrijpelijke teksten
 • beginnen en daarna ook afmaken.

Bekijk hier mijn CV voor meer informatie.

Bekijk meer voorbeelden van webdesign & interaction design werk.

View my CV for more info.

© LinkingPixels Webdesign 2014